Перейти до основного вмісту

Конкурс «Національна Медична Премія» розшукує медиків - героїв Майдану!

Всеукраїнський незалежний громадський конкурс «Національна Медична Премія» спільно з Всеукраїнською Радою захисту прав та безпеки пацієнтів, ГО "Екологія здоров'я", фейсбук спільнотами "Майдан. Медики" та "Євромайдан SOS" ініціює відзначення лікарів, медичних працівників, координаторів медичних служб, волонтерів, які протягом останніх місяців боролися за життя та здоров’я людей на Майдані, а також були задіяні в координації роботи медиків.

Якщо Ви, Ваші друзі чи знайомі були свідком героїчного вчинку медика, який, нехтуючи власною безпекою, рятував на Майдані пораненого чи потерпілого, просимо розповісти про це нам! 

Подання кандидатур медичних працівників відбувається через заповнення форми

Кінцевий термін подання кандидатур: 30 березня 2014 року

Кількість подань не обмежена. 

Відзначення кращих медиків відбуватиметься в рамках Конкурсу "Національна Медична Премія" в співпраці з громадськими активістами та спільнотами Майдану. 

Контакти
Ірина Земляна
керівник проекту "Національна Медична Премія"
+380674641137 
+380443537100
nmp@healthup.org.ua
Анна Козаченко
керівник прес-служби "Національної Медичної Премії"
+380674641137
+380443537100

Джерело:

Популярні дописи з цього блогу

40 000 дол. США на проект для поліпшення охорони психічного здоров’я

Представництво Міжнародного Медичного Корпусу в Україні запрошує Вас подавати заявки на програму поліпшення охорони психічного здоров’я та соціально-психологічної підтримки для постраждалого від конфлікту населення на сході України шляхом підвищення потенціалу діяльності, пов’язаної з соціально-психологічною підтримкою та послуг, пов’язаних з керівними принципами Міжвідомчого постійного комітету (МПК) з питань надзвичайних ситуацій серед національних суб’єктів, організацій та агенцій. Заявниками можуть бути місцеві організації (НУО, ГО або наукові інституції), що в даний час зареєстровані чи отримали право на реєстрацію в Україні, які займаються наданням соціально-психологічної допомоги населенню, яке постраждало внаслідок конфлікту на Сході України (на підконтрольній території).  У рамках даної програми Міжнародний Медичний Корпус планує нагородити до п’яти субгрантів, кожен в розмірі від 20,000-40,000 доларів США на період 6-ти місяців з 1 березня по 31 серпня 2016 року.

Конкурс публікацій у сфері репродуктивного здоров’я «Майбутнє варто планувати»

Програма USAID «Здоров’я жінок України» оголошує конкурс матеріалів - публікацій у пресі чи інтернет-виданнях на тему планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я! Мета Поширення інформації про те, як можна зберегти репродуктивне здоров’я та запобігти небажаним вагітностям. Роботи необхідно надсилати на електронну пошту konkurs@fprh-jsi.org.ua   або ж за адресою:  01054, м. Київ,  вул. Павлівська, 18, офіс 100.  Програма USAID «Здоров’я жінок України»  (з поміткою КОНКУРС). Кінцевий термін подання матеріалів: до 15 листопада 2015 року.  На переможців чекають цінні призи, серед яких електронні книги, портативні жорсткі диски та цифрові диктофони. Примітка:   посилання у матеріалах на безкоштовну «гарячу лінію» 0 800 50 27 57 та на веб-сайт  www.planA.org.ua  вітається.  Джерело:  www.planA.org.ua